Onderhoud en actualisatie

Het blijkt dat u uw informatie regelmatig wilt aanpassen en websites onderhouden is niet uw hobby, u heeft er geen tijd voor of het is voor u te lastig om opnieuw alles weer eigen te maken hoe alles werkt (kennis zakt weg) of u merkt dat maar weinig klanten uw bedrijf online vinden.

Wij verzorgen (eventueel samen met u) maatwerk onderhoud en eventuele uitbreiding van uw website en daarnaast verzorgen we ook uw zoekmachine optimalisatie & management, zoekmachine advertenties en affiliates.

Website onderhoud van een professionele website kost veel tijd en vaak veel geld. Bovendien is technisch onderhoud van een website meer dan alleen iets van HTML weten. Het vraagt ook om kennis over webservers, DNS servers en het onderhoud en optimalisatie ervan, browser en server caching, beveiliging tegen hackers, database onderhoud en veel meer.

Daar heeft u als zelfstandige of eigenaar van een klein of middelgroot bedrijf vaak zelf geen tijd voor en zeker geen zin in. Winventor is bijzonder omdat wij uw website veel aandacht geven en u al het technisch onderhoud uit handen nemen, en dat tegen een vast bedrag per maand.

Actualisatie
U heeft al enige tijd geleden uw website laten bouwen of u weet dat uw website draait op oude software en weet dat hackers makkelijk gebruik maken van zwakheden van de oude versies.

Wij realiseren voor u een zorgeloze omzetting naar de meest recente stabiele versies van uw websoftware (Web-migratie) en aanpassingen aan mobiel gebruik.

Ook nemen wij uw website redactioneel onder de loep voor een professionele presentatie.

Neem contact met ons op voor het doornemen van alle mogelijkheden zodat u weer zorgeloos uw klanten ’te woord’ kunt staan.
Stacks Image 512496_512488

Winventor Marketing & Design biedt duurzame diensten aan die CO2 neutraal zijn.

Duurzaam hosten. Co2 neutraal
Stacks Image 356568
Stacks Image 552855

Verder is Winventor aangesloten bij:

Stacks Image 627154
Branchevereniging voor Data Driven Marketing

En official reseller en leverancier:

e-mailmarketing